Cum are grijă ANA de la UNIQA Asigurări de casa ta [VIDEO]

Spread the love

Te invit la mine în sufragerie pentru a-ți face, din nou, cunoștință cu ANA de la UNIQA Asigurări. Ea e aici pentru a ne ține în siguranță.

Despre ANA, asistentul digital al UNIQA Asigurări, ți-am mai povestit vara trecută, când tocmai ce învățase să rezolve rapid daunele minore ale mașinilor care au poliță CASCO încheiată la UNIQA. De ce am adus-o azi la mine în apartament? Pentru că ANA a dobândit o nouă super-putere – acum poate avea grijă și de casa ta. 

O casă nu e doar o casă, ci e o investiție pe termen lung și, sentimental vorbind, o parte din tine. E rezultatul multor ani de muncă, e locul unde te retragi pentru a te liniști, pentru a te bucura, pentru a te distra. O asigurare facultativă pentru locuințe e plasa de siguranță pe care ar trebui să o ai pentru acele situații neplăcute de care, la un moment dat, ne lovim cu toții – fie din cauza vecinilor de bloc, fie din cauza ”vecinului” comun din ceruri. ANA de la UNIQA Asigurări e prietena cea mai bună a celor care s-au trezit cu pereții lăcrimând apă de conductă sau cu geamurile sparte de furtună, acea prietenă care te ajută rapid să readuci armonia la tine în casă. 

Fiind jurnalist de tehnologie, casa mea e plină de gadgeturi pe care vreau să le știu în siguranță, deci nu cred că mai are rost să detaliez la ce îmi folosește mie o poliță de asigurare a locuinței. Hai, mai bine, să îți mai zic câte ceva despre ANA. 

ANA e la fel de prietenoasă pe laptop, telefon sau pe tabletă și te poate ajuta rapid să scapi de situațiile neplăcute pe care le poți avea ca proprietar de casă sau apartament. În cazul unei daune, nu mai trebuie să treci prin procesul de constatare cu un operator uman. Intri pe daunerapide.uniqa.ro , îți introduci datele personale, numărul poliței de asigurare, descrii dauna – să zicem o inundație provocată de o conductă – și incidentul în urma căreia s-a produs, iar ANA estimează suma cu care trebuie să fii despăgubit. Tot procesul durează aproximativ 3 minute, iar dacă accepți estimarea, suma îți va fi virată în contul bancar transmis de tine. Pentru ca dosarul de daună să fie complet, va trebui să încarci și fotografii cu daunele provocate. ANA funcționează pe baza unor tehnologii Microsoft și are la bază principii de machine learning. ANA are acces la o bază de date vastă, pentru a determina rapid și ușor costul real al unei daune. Există și o componentă umană care analizează în detaliu daunele și circumstanțele producerii daunelor, asta pentru ca tentativele de fraudă să fie depistate dar și pentru ca utilizatorii să aibă parte de o estimare cât mai corectă.

ANA te poate despăgubi rapid cu până la 5.000 de lei, deci scapi rapid de acele mici neplăceri inevitabile. Să vedem ce trebuie să ai la îndemână în cazul în care ai nevoie să apelezi la ea. 

Pentru a parcurge pașii menționați anterior, va trebui să cunoști numărul și seria poliței de asigurare, să ai actul de identitate la îndemână, dar și copia actului de proprietate sau de închirere. Dupa lansarea din vara pentru daunele aferente politelor CASCO, ANA a gestionat peste 19.000 de sesiuni și a preluat circa 5% din totalul acestor dosare de daună și cu siguranță va fi un prieten de nădejde și pentru cei cu asigurare facultativă pentru locuințe. 

Și, pentru că tot suntem încă în perioada în care ne setăm rezoluții pentru noul an, poate nu ar strica să gândești la munca investită de tine în locurile și lucrurile care îți sunt dragi și să le protejezi cu o poliță de asigurare. ANA te așteaptă la UNIQA Asigurări, iar eu îți doresc un an nou excelent, fără incidente neplăcute. 


Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.