Despre sustenabilitate – noul Absolut Comeback cu sticlă de colecție

Spread the love

Absolut încurajează reciclarea și susține un stil de viață sustenabil și lansează sticla în ediție limitată Absolut Comeback. 

Absolut continuă seria edițiilor limitate lansate în fiecare an cu Absolut Comeback. Noua ediție limitată este realizată din 41% sticlă reciclată, la fel ca toate sticlele Absolut.

Din comunicat:

”Sustenabilitatea face parte din misiunea brandului Absolut de a contribui la o lume în care creativitatea ghidează progresul, iar anul acesta alege să o exprime prin noua ediție limitată Absolut Comeback. Mesajul ediției de anul acesta este de a susține o lume circulară, în care resursele pot fi refolosite într-o formă nouă astfel încât economiile locale, comunitățile și ecosistemele să aibă de câștigat. 

Designul ediției limitată Absolut Comeback ilustrează circuitul resurselor în natură și încurajează reciclarea prin puterea exemplului. La fel ca toate sticlele Absolut, sticla în ediție limitată este creată în orășelul Åhus din Suedia și produsă din 41% sticlă reciclată.”

Cool, cool, cool.

Cu ocazia asta, am primit de la Absolut noua sticlă, o borsetă, o sacoșă de cumpărături făcută din deșeuri publicitare și un set de paie metalice. Pentru un stil de viață sustenabil. 

Ediția limitată Absolut Comeback poate fi găsită de azi pe site-ul King.ro și începând din data de 18 noiembrie în hipermarketurile Carrefour și Carrefour Market din București și din țară, în rețelele Kaufland și Cora, precum și în toate magazinele Mega Image și Mega Image Concept Store, în limita stocului disponibil.

Facebook Comments