VIDEO Review Telekom Smart WiFi + Concurs

Spread the love

Acesta este review-ul meu pentru Telekom Smart WiFi, serviciul prin care ai internet instant la priză. 

Am trecut cu toții prin asta – te muți în chirie într-un loc nou și descoperi că ești branșat la orice, mai puțin la Internet. Și începi să dai telefoane la operatori. Primul îți spune că are nevoie de semnături de la toată scara ca să îți poată trage cablu. Al doilea îți zice că încă nu a ajuns cu serviciul în zona ta. Și tooot așa. 

Fun fact, ultima dată când m-am mutat în chirie, am stat vreo două săptămâni făcând hotspot de pe telefon pentru laptop și pentru smart TV. Tu știi cum e să încarci clipuri video de pe un laptop conectat la un hotspot de smartphone? Înseamnă ore din viața mea pe care nu mi le mai dă nimeni înapoi, probabil câteva dintre firele albe de aici, pentru că echipa de instalare tot amâna să vină. 

Dar să trecem peste micile traume. Să vorbim în detaliu despre serviciul Telekom Smart WiFi. 

Telekom a ascultat ce vor românii de la internetul fix și românii s-au săturat să nu aibă net când merg la bunici, la țară, s-au săturat să găurească pereții, s-au săturat să nu aibă o conexiune stabilă în căminele studențești, s-au săturat, practic, de tot ce însemna înainte internetul fix. Telekom Smart WiFi e E un abonament de internet fix pe care te poți baza pentru sarcinile zilnice. 


Telekom Smart WiFi vine la pachet cu o cartelă SIM și cu un router special pentru ea. Îl pui în priză și ai WiFi.  

La partea de router ai două opțiuni. Modelul de la ZTE, cel pe care l-am testat și noi, e inclus în prețul abonamentului, iar cel de la Huawei, un pic mai performant și mai futurist în aspect, trebuie cumpărat separat de la operator. Revenind la modelul pe care l-am avut noi, acesta suportă până la 32 de conexiuni simultane pe WiFi și emite doar pe frecvența 2.4 Ghz. Este foarte ușor de configurat, iar tot ce trebuie să faci este să introduci cartela SIM în el și să-l pornești. Datele de conectare inițiale sunt trecute pe o etichetă de pe router, dar poți configura numele rețelei și parola accesând o adresă IP, ca în cazul oricărui router. Totul e instant.

Acum să vorbim despre ce poți face cu Internetul oferit de Telekom Smart Wifi și cui se adresează acest serviciu.

Cu o viteză maximă de până la 150Mbps, serviciul de net instant de la Telekom te lasă să faci browsing rapid, să te uiți la clipuri video la o calitate decentă, să ții legătura cu cei dragi și să asculți toată muzica pe care o găsești online. Nu e un serviciu pentru cei ce vor să facă streaming 4K, pentru cei care vor gaming online sau pentru cei care vor să descarce și să încarce volume mari de date. E pentru studenții din cămine care s-au săturat de rețelele problematice și aglomerate, e pentru cei care vor să comunice online și de la casele de vacanță, pentru bunicii până acum neconectați, dar și pentru cei ce vor o rețea suplimentară accesibilă pe care să se poată baza în caz de probleme ale rețelei principale. Poți folosi serviciul Telekom Smart Wifi pe post de rețea dedicată pentru dispozitivele de tip smart-home, ca să nu îți ții toate ouăle în același coș.

Telekom Smart Wifi e gândit pentru cei 38% dintre români care nu au acces la internet, pentru cei care vor costuri mici și simplitate, dar și pentru cei ce nu vor să treacă prin experiențe similare cu cea descrisă de mine mai devreme. Și totul costă numai 24 de lei pe lună. 

Acesta a fost review-ul meu pentru Telekom Smart Wifi. Distribuiți clipul și scrieți în comentariile de la video pățaniile voastre amuzante cu internetul slab sau inexistent și unul dintre voi poate câștiga un Huawei P30 Pro din partea Telekom România. Succes, conexiune stabilă și o zi cât mai frumoasă vă doresc! 


Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.