Competiție de FIFA19, biliard și bowling la MaxFun Băneasa

Spread the love

Dacă ești genul care își planifică weekendurile din timp, nu strică să știi de Triathlon Arena, un eveniment fun care va avea loc în Băneasa Shopping City.

Prima ediție Triathlon Arena e un concurs care va avea loc la MaxFun Băneasa și va reuni ”profesioniștii și amatorii pasionați de Fifa, biliard și bowling, împreună cu echipa de la matinalul Virgin Radio”, potrivit unui comunicat.

Triathlon Arena începe pe 22 februarie la ora 18.00 și cele 3 jocuri – Fifa, biliard și bowling – vor fi arbitrate de către Tudor Buțan de la Federația Română de Fotbal – Fifa 19, Alexandru Balaș – arbitru internațional – biliard și Marius Piticariu – multiplu campion național – bowling

Evenimentul va începe cu jocuri demonstrative susținute de către Tudor Buțan, jucător profesionist de FIFA în echipa națională a Federației Române de Fotbal, Shurubel, Ionuț Bodonea și Bogdan Ciudoiu de la Virgin Radio. Confruntările la cele trei discipline se vor desfașura în același timp, iar înscrierile se pot face pe site-ul www.baneasa.ro.

PREMII!

Fiind vorba despre un concurs, există și niște premii. ”Echipa care va avea cel mai mare număr de puncte acumulate la toate cele trei categorii ale concursului va fi cea câștigătoare și va primi un Play Station 4, sistem de navigație GPS, boxă Bluetooth 3 MOVETECK, dar și un abonament de 10 ore de billiard, bowling sau Xbox în locația MaxFun Băneasa. ”

Have fun 😉

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.