Huawei Watch GT, preț cu 50% mai mic la deschiderea Huawei Experience Shop

Spread the love

Huawei Watch GT, unul dintre cele mai mișto smartwatch-uri pe care le-am văzut și testat anul trecut (și unul dintre cele mai accesibile ca preț), va beneficia de o reducere considerabilă în acest weekend, adică va fi cu 50% mai ieftin.

Ocazia? Deschiderea primului Huawei Experience Shop din România. Inaugurarea va avea loc pe 2 februarie, de la ora 12.00, în AFI Palace Cotroceni. Din comunicatul de presă:


Amenajat pe o suprafață de 48 de metri pătrați, Huawei Experience Shop se remarcă printr-un design premium și un stil minimalist. Aici, fanii și consumatorii vor putea găsi întreg portofoliul de produse Huawei, de la smartphone-uri și tablete, până la ceasuri inteligente, fitness band-uri și o gamă extinsă de accesorii. În plus, consumatorii vor avea posibilitatea să testeze cele mai noi produse, imediat după lansarea lor globală și pot primi informații despre tehnologiile inovatoare încorporate în dispozitivele Huawei. De asemenea, clienții vor fi consiliați cum să utilizeze device-urile la capacitate maximă și vor primi sfaturi, astfel încât să fie preîntâmpinate situațiile care pot apărea după o anumită perioadă de utilizare a dispozitivelor.

Ca să recapitulăm: pe 2 februarie, începând cu ora 12.00, în Huawei Experience Shop din AFI Palace Cotroceni, smartwatch-ul Huawei Watch GT va putea fi achiziționat cu un discount de 50%, în vreme ce accesoriile, precum husele, căștile, boxele, bateriile externe sau cablurile vor avea un discount de 80%.

Bonus: ”show-uri pe gheață, tombole din oră în oră pentru cei care vin la stand și promoții limitate în magazin”

Review-ul meu pentru Huawei Watch GT este disponibil aici și îl puteți urmări și în clipul de mai jos.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.