Reduceri la jocuri de Playstation sau pe ce să-ți spargi ultimii bani din cont

Spread the love

Hey, salut! Te ustură buzunarele că ai cumpărat cadouri de Crăciun pentru familie, iubit, iubită, colegi, pisică, vecini, cățel? Stai să vezi ce o să te usture când ai să spargi ultimii bani pe care îi ai pe jocuri, în Playstation Store.

Nu știu ce a fost cu mine în ultimele luni, dar chiar am abuzat de PS4-ul pe care îl am de anul trecut, după ce a adunat praf câteva luni bune – nu pentru că nu aveam ce juca (cei de la Ubisoft au fost geniali și mi-au trimis toate bunătățile de atunci și până acum – vedeți că e reducere și la Assassin’s Creed Odyssey, apropo), dar nu găseam mood-ul necesar să mă înfig cum trebuie în ele, și nici timp.

Ei bine, în ultimele luni, am dat cu cardul în prostie în PS Store și acum joc vreo 5 jocuri în paralel. De parcă nu era suficient, primesc următorul mail:

Reduceri de până la 70% pentru jocuri pe PlayStation Store

  • Campania începe vineri, 21 decembrie 2018 și se încheie vineri, 18 ianuarie 2019 (câteva promoții se vor încheia pe 11 ianuarie)
  • Reducerile vor fi actualizate pe data de 4 ianuarie 2019, atunci când unele promoții se vor încheia și vor fi adăugate noi discount-uri

Campania include reduceri pentru unele din cele mai apreciate jocuri din 2018, inclusiv FIFA 19, Call of Duty®: Black Ops 4, Fortnite – Standard Founders Pack și The Sims™ 4

Thanks a lot, Playstation. Mi-aș face cont de Patreon în perioada asta – ceea ce vă doresc și vouă. Have fun!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.