FIFA 19, lansat oficial. Are muzică de Hans Zimmer

Spread the love

FIFA 19, adică jocul care te transformă automat în cel mai popular om din gașca ta de prieteni, a fost lansat oficial.

E dezvoltat de Electronic Arts România, în colaborare cu EA Vancouver, și vine cu o serie de noutăți pe care le voi detalia mai jos.

N-am fost niciodată microbist și când vine vorba despre alergat ca nebunul după o minge mereu am preferat handabalul sau basketul în detrimetul fotbalului. Totuși, îmi place la nebunie FIFA și îl joc de fiecare dată când am ocazia, adică atunci când trec prieteni pe la mine. It’s a guy thing (nu zic că nu există fete care joacă FIFA, ho, ci doar că nu am eu în grupul de prieteni): ne strângem la o bere, la o bârfă, și băgăm un FIFA. E competitiv, e distractiv și e antistres.

Revenind un pic la FIFA 19, hai să vedem cu ce vine nou.

Noutăți în FIFA 19

”FIFA 19 aduce multiple funcționalități noi, iar special pentru fanii români, jocul include noul echipament și noul blazon ale echipei naționale de fotbal a României, precum și trei noi fotbaliști români recreați autentic în joc – Florin Andone, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu.

Jucătorii se vor putea bucura în FIFA 19 atât de modurile de joc consacrate, cât și de unele noi, foarte anticipate de împătimiți. Totul începe cu introducerea celor 3 competiții UEFA – Liga Campionilor, Europa League și Supercupa Europei – în cadrul cărora jucătorii vor putea să se lupte pentru trofeele mult râvnite, din fazele grupelor până în finale. În plus, FIFA 19 include și finalul apoteotic al poveștii lui Alex Hunter și evoluția sa în lumea fotbalului de vârf în The Journey: Champions, dar și noutăți în modurile FIFA 19 Ultimate Team și Kick Off.

În gameplay au fost introduse o serie de inovații precum noul sistem Active Touch, care permite un control superior al mingii și al jucătorilor, mai multă fluiditate și o evoluție în ceea ce privește trăsăturile de personalitate ale jucătorilor. Printre noile funcționalități ale FIFA 19 se numără și noile Dynamic Tactics – un sistem complet reimaginat care facilitează personalizarea tacticilor de joc și ale lotului de jucători, noile 50/50 Battles – pentru un plus de robustețe fizică și un control cât mai rafinat în cazul disputelor pentru balon, funcția Timed Finishing – care influențează lovirea balonului în funcție de aptitudinile utilizatorului, și tehnologia Real Player Motion – care continuă să accentueze trăsăturile de personalitate ale jucătorilor cu animații realiste și autentice. Tehnologia Frostbite, utilizată în joc și care reprezintă o parte importantă din activitatea echipei EA România, asigură o calitate ridicată și o fidelitate vizuală care rescrie standardul în rândul jocurilor video sportive”.

Soundtrack FIFA 19

Și să nu uităm de muzică – care mereu e excelentă în FIFA și care mă face mereu să stau cu Shazamul deschis la primele sesiuni de joc. La coloana sonoră a FIFA 19 a contribuit! și Hans Zimmer:

”De asemenea, coloana sonoră a FIFA 19 impresionează prin intermediul celor 43 de piese muzicale provenind din 16 țări diferite. La caracterul unic al experienței muzicale internaționale au contribuit artiști ca Childish Gambino, Gorillaz, Logic, Jacob Banks și LSD (Labring, Sia & Diplo), printre alții. Mai mult de atât, capitolul final al The Journey a primit un moment muzical unic, prin intermediul câtorva zeci de muzicieni de orchestră celebri, sub baghetele lui Hans Zimmer, cel care a creat coloanele sonore unor filme ca Gladiatorul, Trilogia The Dark Knight sau The Lion King, și Lorne Balfe, care a semnat coloanele sonore pentru Pacific Rim Uprising sau Misiune Imposibilă – Fallout, printre altele”.  

Numai bine că s-a răcit afară, că avem scuză să stăm în case și să butonăm la joc. Have fun!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.