PlayStation Classic e consola care-ți va trezi nostalgii (și e ieftină în draci)

Spread the love

Sony tocmai a anunțat lansarea consolei PlayStation Classic. Ce e mai exact? E o mini-consolă care arată exact ca primul PlayStation și care vine cu jocuri clasice la pachet.

Va ajunge pe piață pe 3 decembrie (just in time for the holidays, fuck yeah!) și va costa… wait for it… numai 99,99 de euro (și pentru că Sony are o prezență oficială puternică în România și legături strânse cu principalii retaileri, prețul va rămâne, cel mai probabil acesta).

Din comunicatul de presă despre PlayStationClassic:

”Design-ul consolei PlayStation Classic este asemănător cu design-ul PlayStation, inclusiv layout-ul butoanelor, controllerele și exteriorul, însă cu un format mai mic, fiind cu 45% mai mică în dimensiuni și cu 80% mai mică în ceea ce privește volumul față de consola originală. PlayStation Classic va include 20 de jocuri originale PlayStation , precum Final Fantasy VII (SQUARE ENIX Co., LTD.), Jumping Flash! (SIE),R4 RIDGE RACER TYPE 4Tekken 3 (BANDAI NAMCO Entertainment Inc.) și Wild Arms (SIE). PlayStation Classic este un produs perfect pentru fanii PlayStation care s-au bucurat de PlayStation original, dar și pentru noii gameri PlayStation care vor să experimenteze jocurile clasice PlayStation din anii 1990”.

Sounds fun, bring it!

Pachetul cu PlayStation Classic include un cablu HDMI, un cablu USB (pentru alimentare) și două – DOUĂ – controllere.

Nu e prima companie care face ceva de genul – și cei de la Nintendo au lansat o Nintendo Classic Mini în urmă cu ceva timp, dar a fost greu de găsit în România și prețul era umflat artificial de retaileri.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.