Spider-Man pentru Playstation 4: Primele impresii

Spread the love

Știți că pe 7 septembrie se lansează oficial noul Spider-Man pentru Playstation, nu? Eu l-am tot jucat în ultimele două săptămâni (și mă apropii de final) și e probabil cel mai mișto joc cu supereroi făcut vreodată. Pe scurt, l-aș descrie drept cel mai apriopiat lucru de un serial live-action excelent cu Spider-Man pe care l-ai putea vedea.

Dar e mai mult de atât – e un open-world enorm, cu zeci de activități adiacente misiunii principale (dar pe care nu esti obligat să le faci), e un joc cu o dinamică de luptă perfect adaptată personajului și cu un mecanism de web-slinging care te face să traversezi New-York-ul de plăcere și să uiți de opțiunea de fast travel. Ai o mulțime de costume pe care le poți debloca treptat, ai o grămadă de gadgeturi utile și de puteri și combo-uri.

În funcție de cum vei alege să-l joci, vei avea parte de o experiență diferită. Poți alege să fii mai stealth și să elimini dușmanii unul câte unul, sau te poți arunca cu capul înainte în bătălie. Spider-Man nu este singurul personaj pe care îl vei putea controla, existând unele misiuni care vor fi făcute de unele personaje secundare, precum Mary Jane.

Povestea e una pe care nu am mai văzut-o în filme și nu începe cu originile Omului Păianjen, ci găsim un Peter Parker ceva mai matur, care poartă costumul cu roșu și albastru de vreo opt ani.

Jocul împrumută multe de la GTA și de la Batman: Arkham Knight, dar rămâne original din prisma poveștii și a personajelor. Are grafică excelentă și voice-acting superb. Da, hype-ul e total justificat. Citiți și review-ul scris de Cosmin and go buy it.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.